Studijní pobyty ERASMUS+ program - 3. kolo PŘIHLÁŠEK pouze na letní semestr 2020/2021 v období 7. - 30. září 2020

V termínu od 7. do 30. září 2020 mají ještě možnost všichni zájemci o studijní výjezd v rámci programu Erasmus+ podat přihlášku na studijní pobyt na letní semestr 2020/2021.

POZOR: Přihlášení na studijní pobyty je možné pouze na partnerké školy, kde bude ještě reálné stihnout termín uzavírek přihlášky. Předměty ke schválení je tedy třeba hledat již během podání přihlášky. 

Všichni zájemci vyplní formulář přihlášky na https://www.mobility.cvut.cz.

  • Termín na písemné zkoušky bude 30.9. a 1.10.2020
  • Nezapomeňte se rovněž přihlásit k písemné jazykové zkoušce z Aj a Nj  - termín jazykové zkoušky (včetně přihlašování) najdete v detailu přihlášky v sekci Jazykové znalosti!
  • Pro ostatní cizi jazyky (vyjma Nj a Aj) je požadováno jazykové potvrzení v daném jazyce do 1.10. 2020.
  • Pokud jste již v minulých letech absolvovali test z jazyka ve výběrovém řízení na ERASMUS +, přihlaste se do příslušné kolonky. Nemusíte test znovu opakovat, pokud byl Váš výsledek nejméně B2 a pokud Vám daný výsledek stačí jako vstupní kritérium pro Vámi vybranou univerzitu (některým stačí B2, ale výběrové požadují nejméně C1).

  • Další možnost je, že vlastníte certifikát, pak jsou kritéria zde – CTU ENGLISH TEST. A přihlašte se do kolonky studentů majících certifikát z jazyka.

Máte možnost se přihlásit na 3 místa fakultní, NEBO 3 místa rektorátní - tj. máte možnost si podat pouze jednu přihlášku.

Více informací na stránce STUDUJ VE SVĚTĚ.

POSTUP PŘIHLAŠOVÁNÍ V APLIKACI MOBILITY

Informace o možnostech výjezdu na ERASMUS+ partnerské školy viz https://www.fbmi.cvut.cz/student/studium-zahranici/seznam-skol

Informace Portálu ČVUT.

Back to Top